Babyfilm Library er et e-bogsforlag, der udgiver bøger om film.
Fagbøger, filmmanuskripter og skønlitterære tekster.

Babyfilm Library kan kontaktes via mail@babyfilm.dk

Ballerup Boulevard Filmmanuskript

BALLERUP BOULEVARD er originalmanuskriptet til ungdomsfilmen Ballerup Boulevard (1986) skrevet og instrueret af Linda Wendel. Manuskriptet er illustreret med fotos fra filmen.
Køb e-bog

Møde klokken 17

Eva er 29 år gammel, uddannet filminstruktør og bor sammen med Alexander, en succesfuld filmfotograf. En dag bliver Eva og Alexander interviewet til en avis, og det bliver startskuddet for Eva til at blive opdaget, få et navn og få et job i filmbranchen. Forfatteren og filminstruktøren Linda Wendel er aktuel med en skrap roman, der kredser om sex og magt i film og medieverdenen. Vær med på rejsen, når Eva, en ung filminstruktør, prøver at få sit første filmprojekt realiseret.
Køb e-bog

Filmnoter (Dansk)

FILMNOTER er en guide – en slags kogebog, der step by step beskriver de overvejelser man bør og skal gøre sig for at kunne gennemføre en low budget filmproduktion.
Køb e-bog

One Shot Filmmanuskript

ONE SHOT FILMMANUSKRIPT er originalmanusskriptet til den prisbelønnede film One Shot skrevet og instrueret af Linda Wendel.
Køb e-bog

Film Notes (English)

- Low-Budget Filmmaking Step by Step

FILM NOTES is meant as a guide – a cookbook if you will – which step by step will describe all the delibera-tion you should and would come across when trying to complete a low-budget film production.
Buy e-book